Oxford University Press’in deneyimli eğitimcilerinden Chris Sheen üniversitemiz de ’workshop’ verdi.

Oxford University Press’in deneyimli  eğitimcilerinden Chris Sheen üniversitemiz YDYO’nda ikinci kez bizlerle birlikte oldu ve bölüm okutmanları ve Alaaddin Keykubat Üniversitesinden katılan öğretim elemanlarına akademik dil  eğitiminin temel becerilerinden biri olan ”Akademik Yazma ve Ortak Değerlendirme Kriterleri” üzerine bir ’workshop’ verdi.

AHEP'TEN KUMDA FESTİVAL!

Alanya’da ilk kez düzenlenen ve festival havasında geçen kumdan heykel yarışmamız büyük ilgi gördü.

Üniversitemizin Alanya Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği 1. Alanya Kumdan Heykel Yarışması Galip Dere Plajı’nda yapıldı. ÖHEP Koleji İlkokulu ile Üniversitemizin Mimarlık Bölümü öğrencilerinin ve halk arasından amatör katılımcıların ilgi gösterdiği yarışmada “At” isimli kumdan heykel birincilik ödülünü kazanırken “Sfenks” ve “El” isimli çalışmalar eşit puan alarak ikinciliği paylaştı. “Taç Mahal” isimli çalışma ise üçüncülüğe layık görüldü.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına '' Merhaba'' dedik !

KAYMAKAM TANRISEVEN “ÖNCELİĞİMİZ ÜNİVERSİTE”
Üniversitemizin 2016-2017 akademik yılı açıldı. Açılış törenine katılan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’nın üniversite kenti olması ve  Üniversitemizin daha da gelişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
Yabancı dille eğitim yapan üniversitemizin yeni akademik yılı açılış töreni üniversitenin Mor Salon’da yapıldı.
Törene Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Melike Nazifoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve öğrenciler katıldı.

2016-2017- Akademik Yılına Başlamak için Güzel Bir Gün

Üniversitemizde bugün yeni başlayan ve devam eden öğrencilerimize oryantasyon günü gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Erol Sayın, tüm öğrencilere yeni akademik yılında başarılar dilediğini belirtirken, Alanya HEP Üniversitesinin geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında önemli detaylara değindi.

Tüm Detaylarıyla Mimarlık Yüksek Lisans Programımız!

AHEP ilk olarak 'Mimarlık Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı'nı başlattı.Her disiplinden öğrenciler direkt olarak programa başlayabilecek

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, Üniversitemizde basın toplantısı düzenlediler.

HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ DİMDİK AYAKTA

KAYMAKAM TANRISEVEN "AHEP ÜNİVERSİTESİ EMİN ADIMLARLA YOLUNA ADEVAM EDİYOR"

UAK Bildirisidir

ÜNİVERSİTELERARASI KURUL BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Akademik Etkinlikler

İzmir Gediz Üniversitesi'nde gerçekleşen ELT (English Language Teaching) Konferansı'nda Alanya HEP Üniversitesi'ni temsil eden okutmanlarımızdan İmgehan Özkan Elgün ve Sinem Arslan Dönmez  ''Beyond The Book Practices'' isimli projelerini sundular.

Mimari tasarımda Sunum Teknikleri Projeleri

Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık bölümü 1. sınıf öğrencilerinin hazırladığı ''Mimari Tasarımda Sunum Teknikleri'' adlı proje çalışmaları

Türkiye'nin önde gelen şefleri Alanya HEP Üniversitesi'nde !

Alanya Belediyesi'nin Turizm ve Sanat Festivali kapsamında düzenlediği, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı “Yöresel Lezzetlerden Dünya Lezzetlerine” başlıklı konferansı bugün gerçekleştirildi.

AHEP Bilim Şenliği'nde

TED Alanya Koleji, öğrencilerinin fen bilimlerine derslerine olan ilgisini arttırmak ve proje çalışmalarına gereken önemi vermek amacıyla geleneksel hale getirdiği Bilim Şenliği'nin 6.sını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. AHEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Mutlu Şef ile gurur duyuyoruz !

Dünyanın en prestijli aşçılık yarışması Bocuse d’Or’da bu yıl ülkemizi deneyimli şef ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi öğretim görevlisi Mutlu Şevket Yılmaz temsil etti.

AHEP Üniversitesi’nden Alanya’ya Tam 1 Milyon TL’lik Araştırma Yatırımı!

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi’ne ait son teknoloji ile donatılacak olan Gıda Araştırmaları Laboratuvar Projesi  BAKA’dan mali destek onayı aldı.

Rektörün Mesajı

Değerli Öğrenciler,

Bu yıl seçeneklerinizin arasına Alanya’dan genç bir üniversite katıldı; Alanya HEP Üniversitesi. Bir Vakıf Üniversitesi olmakla birlikte, kurucu vakfının mütevelli heyeti yapısı gereği kamusal yararı ön planda tutan bir üniversite. Tarih boyunca hep kent olarak varolmuş, dolayısıyla tarihten gelen kent kültürüne sahip Alanya’da bir kentiçi üniversite.