05.11.2018 Print

Alanya HEP Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğinde, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sağlık İletişimi Sempozyumu (SİS 2018), Prof. Dr. Erol R. SAYIN, (Alanya HEP Üniversitesi, Rektör v.) ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Ertan DOĞAN (Alanya HEP Üniversitesi, Genel Sekreter) açılış konuşmalarıyla başladı.

Sempozyumumuzun açılış sunumu Sağlık İletişimi Sempozyumu Başkanı ve Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan YÜKSEL tarafından “Daha iyi bir akademik sunum nasıl olmalı?" başlığıyla gerçekleştirildi. #SIS2018

Akdeniz’in Dünyaya Açılan Kapısı AHEP ile Uluslararası Standartlarda Eğitim