SINIFTAN PRATİĞE

10.03.2018 Print

SINIFTAN PRATİĞE

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri çevrede bulunan turizm işletmelerini ziyaret ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Alanya Goldcity Otel ziyaretinde bulunan Alanya HEP Üniversitesi öğrencileri derslerde öğrendikleri teorik bilgileri otel personeliyle tartışarak yerinde öğrendiler.

Otele ait her bölümü ziyaret ettikten sonra konferans odasında toplanan öğrencilere departman müdürleri alanları hakkında sunum yaptılar.

İnsan Kaynakları Müdürü Emre Güleçer, Housekeeping Müdürü Fatma Koç, F&B Müdürü Murat Ateş, Aşçıbaşı Hayrullah Demiray ve Önbüro Müdürü Kemal Karahan tarafından yapılan sunumlar sonunda öğrenciler ilgi alanları hakkında daha detaylı bilgi almak için sorular sordular.

Akdeniz’in Dünyaya Açılan Kapısı AHEP ile Uluslararası Standartlarda Eğitim