ÖDÜLE DOYMUYORUZ!

18 Kasım 2017 tarihinde Sirha İstanbul kapsamında dünyanın en prestijli aşçılık yarışması Bocuse d’Or Türkiye Finali gerçekleşti.
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi uygulamalı mutfak dersleri öğretim elemanı ve Alanya Seasons restoran sahibi şef Mutlu Şevket Yılmaz 2017 Bocuse d'Or Türkiye Finalini kazanan şef oldu.

KLASİKKA-M RUS OKULU’NDAN AHEP ZİYARETİ

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi, “ AHEP’te Bir Gün” etkinliği kapsamında Klasikka-M Rus Okulu son sınıf öğrencilerini okulda ağırladılar.

ATATÜRK’Ü ANDILAR

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) öğrencileri 10 Kasım nedeniyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü çeşitli programlarla andılar.

TÜRKOLOJİ ARAŞTIRMALARI TOPLULUĞU(TÜAT) Atatürk’ün Huzurunda

Üniversitemiz Türkoloji Araştırmaları Topluluğu (TÜAT) Ankara Anıtkabir’e gezi düzenledi.

AHEP YABANCILAR MECLİSİ’NDE

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi(AHEP) Uluslararası İlişkiler Ofisi, Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Toplantısı’na katılarak yeni açılan Uluslararası İlişkiler Ofisi’nin tanıttı.

AHEP’LE AVRUPA’YA

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) artık bir Erasmus + üyesi. Geçtiğimiz aylarda ECHE'ye (Erasmus Charter for Higher Education) yaptığı başvuru, 25 Ekim 2017 tarihinde yapılan ECHE komitesinde değerlendirilerek TR ANTALYA 04 kodu ile Selection Year 2018 döneminde kabul edildi.

AHEP LÖSEV KAMPÜSÜ OLMA YOLUNDA

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu (SASST) (Alanya HEP Üniversitesi Sosyal Aktivite ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu) öğrencileri bugün Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV ile yıllardır süregelen ilişkilerini pekiştirmek adına bir araya geldiler.

MADALYALAR AHEP’Lİ ŞEF ADAYLARINA

27-28-29 Ekim 2017 tarihlerinde Alanya Kültür Sarayı’nda gerçekleşen ve Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği’nin düzenlediği 6. Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nda üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yer aldı.

11. ULUSAL YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) ile Atılım Üniversitesi işbirliğinde 11. Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu (UYMS) 18 – 20 Ekim 2017 tarihlerinde Alanya’da gerçekleştirildi.

HAYALLER KONUŞULDU

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP), okulun ilk günü için renkli bir oryantasyon programı gerçekleştirdi.

II. KENTFOR’DA ALANYA KONUŞULDU

Geçtiğimiz yıl Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) ev sahipliğinde, Hacettepe Üniversitesi işbirliği, Alanya Belediyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) katkılarıyla Sürdürülebilir Kent ve Çevre Yönetimi temasıyla ilki düzenlenen KENTFOR (Kentleşme Forumu) ‘un ikincisi bu yıl Tekirdağ’da düzenlendi. Bu yıl gerçekleşen forumun teması ise “Sanayileşme ve Göç Kıskacında Kent ve Çevre Yönetimi” oldu.

60 + TAZELENME ÜNİVERSİTESİ TANITILDI

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi bünyesinde Ekim ayında eğitim öğretime başlayacak olan 60 + Tazelenme Üniversitesi, üniversite salonunda ilgili kişilere anlatıldı

AİLE DANIŞMANLARI SERTİFİKALARINI ALDILAR

Üniversitemiz ve Alanya Belediyesi arasında imzalan protokol ile Aile Danışmanlığını tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

ÖĞRENCİLERLE ALANYA’DA VE İSTANBUL’DA BULUŞTULAR

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) , Alanya Rıfat Azakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Okul Aile Birliği tarafından gerçekleştirilen Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri‘nde Alanya çevresinde bulunan lise öğrencileriyle buluştu.

AHEP’Lİ ŞEF ADAYLARI KAMPTAYDI

Üniversitemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri ve akademisyenleri Türk aşçılık eğitimine pozitif katkı sağlamak amacıyla bu yıl Bolu’da 3.sü gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı’nda üniversitemizi ve Alanya ‘yı temsil etti.

AHEP İTÜ İŞBİRLİĞİ

İstanbul Teknik Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek protokol toplantısı gerçekleştirdi.

"MEETING OF CHANGE AGENTS" DA ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİL ETTİLER

Yabancı Diller Yüksek Okulu okutmanlarımızdan Tuğçe Şahin Erdem ve öğrencilerimizden Öykü Sezgin Ege Üniversitesinde "Meeting of Change Agents" adı altında bu yıl 1. si düzenlenen çalıştayda üniversitemizi temsil ettiler.

İLK ADIM AHEP'TE

Alanya’da Turistik İşletmelerinde İnsan Kaynakları alanında çalışan ve bu alana gönül vermiş bireyler ile bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük katılımlı toplantı  Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Geleceğin AHEP’ li Şefleri Unişef’ te!

Her hafta Cumartesi günü beIN Gurme kanalında yayımlanan, sunuculuğunu ünlü oyuncu Kemal Uçar’ın, yönetmenliğini ise Anıl İlter’in yaptığı bir karavan ve 2 üniversiteli şefin yer aldığı “Ünişef” programı, bu hafta Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile çekim yaptı.

Akdeniz’in Dünyaya Açılan Kapısı AHEP ile Uluslararası Standartlarda Eğitim