Misyon ve Hedefler


Öğrencilerimize üniversite eğitimleri süresince teorik ve uygulamalı olarak yiyecek-içecek sektöründe en temelden en ileri düzeye kadar ihtiyaç duyulan bilgi ve becerileri kazandırmayı hedefliyoruz.
 
Öğrencilerimizin aşağıda yer alan niteliklere sahip mezunlar olarak yetişmelerini arzu ediyoruz. Böylece,
  • Türk ve dünya mutfakları ile bu mutfaklara ait teknikleri tanıyan,
  • Türk mutfağının araştırılmasına, korunmasına katkı koyan,
  • zengin Türk mutfağının uluslararası alanda tanıtılmasını sağlayan,
  • sağlıklı ve güvenli gıda konularını çalışmalarının odağında tutan,
  • ulusal ve uluslararası alanda rekabet edebilen
  • hammaddeden-çatala kalite arayışını gözeten
uzmanlar olarak gerekli eğitimi tamamlamış olacaklar.
 
Üniversitemizde öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini, bilgi ve farkındalıklarını artıran konferans, yarışma, fuar ve öğrenci toplulukları etkinlikleri gibi faaliyetler ile de destekliyoruz. 

 
Alanya HEP Üniversitesinde okumaya hepinizi bekliyoruz.